Friday, March 4, 2011

"Fadlee & Aishah" vs "Aishah & Fadlee"

okay lovelies, i need your help.

is it weird if i chose to have "Fadlee & Aishah" written on the cover of the invitation cards instead of "Aishah & Fadlee".
i mean, the cards are for walimah at my place but i prefer to put his name first.
on the cover tau, bahagian dalam macam biasa je my name first.

my sister commented on the sticker tags, why "Fadlee & Aishah" and not "Aishah & Fadlee".
i don't know why, but i like it to be that way.
i deliberately put it that way because i wanted it to be that way.

but when ppl questioned me on that, i started to rethink.
orang tauhu tak yang i sengaja buat macamtu atau orang akan ingat i tersilap?


feedback please!

8 comments:

nYomeL said...

ntah laa.. i pun same.
i suke his name first instead of me.

so.. i just go on.
xnak pk ape org ckp.. ;)

white purple flower said...

thanks nyomel!lega plak ada org terbalik mcm i :)

pelangi said...

ikut apa yg ko suka..
but normally kalau dkt rumah perempuan nama dia akan dl..
tp apa salahnya buat yg lain kan..

white purple flower said...

aku tak kesah kalau lain dari lain,tapi orang takkan ingat itu tersilap kan?

mama2nur said...

klu aku pon akak letak nama laki dulu.. tak nmpk salah..

white purple flower said...

okayy dah buat keputusan.
thx uols!

khaleysa ellyana said...

bubuh nama abg apad dulu lah kak aishah..huhuhuhu..

white purple flower said...

iyer izzati.glamor nye nama.